REPARATION & SERVICE

Professionell reparation och service av alla sorters truckar

Vår verkstad i Mullsjö

I vår år moderna och välutrustade verkstad på Truckgatan 8 i Mullsjö är vi specialiserad på professionell reparation och service av alla typer av truckar och maskiner. Hos oss kan du känna dig trygg med att din truck tas om hand av ett dedikerat team erfarna mekaniker. Vi erbjuder även hämtning av truck vid större reparationer, och under tiden reparationen pågår kan vi erbjuda ersättningstruck. Vi utför även gaffeltest och brandbesiktning på truckar.

Service på plats

Våra servicebilar står alltid redo för serviceuppdrag ute hos våra kunder. Oavsett om du behöver akut reparation eller planerad service, kan du lita på att Vätterbygdens Truck levererar snabb och kompetent service. Våra serviceavtal kan tecknas både på nya truckar som du köper av oss samt på dina befintliga truckar.

Däck, laddare och reservdelar i lager

Vi förstår vikten av att ha tillgång till reservdelar av hög kvalitet när det behövs som mest. Därför håller vi ett brett sortiment av reservdelar till de vanligaste märkena tillgängligt i vårt lager. Vi erbjuder också ett omfattande utbud av däck, laddare och olika typer av tillbehör. Oavsett om du behöver specialiserade däck för specifika arbetsförhållanden eller effektiva laddare för snabb och pålitlig laddning, så har vi något som passar dig.

Kontakta Vätterbygdens Truck idag så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig vidare.