UTHYRNING

Hyr din truck hos Vätterbygdens Truck

Rätt truck till rätt jobb

På Vätterbygdens Truck som finns i Mullsjö och verkar i hela regionen kan du hyra eller leasa en truck eller flera truckar både som privatperson och företag. Oavsett om du behöver en smidig skjutstativtruck för att hantera pallar i trånga utrymmen eller en robust motviktstruck för att hantera tyngre laster, har vi rätt lösning för dig. Vårt lager är alltid välfyllt med ett flertal alternativ, vilket gör att vi snabbt kan leverera rätt truck till din verksamhet.

Korttidshyra & Långtidshyra

Vi vet att behoven varierar och därför erbjuder vi både korttidshyra för tillfälliga projekt och långtidshyra med en fast låg månadskostnad. På Vätterbygdens Truck kan vi skräddarsy hyresavtalet efter dina behov.

Vi sköter allt

När du hyr en truck av oss sköter vi allt från leverans och service till avhämtning. Enklare kan det inte bli! Låt Vätterbygdens Truck levererar rätt truckar till dig så att du kan optimera din produktivitet utan att behöva investera i en egen fordonsflotta. Kontakta oss idag så hjälper vi dig vidare med den bästa trucklösningen för dina projekt.